SS 16

SS 16
Merhaba Mad Bangz Ailesi ,

Kısa bir aradan sonra ilkbahar yaz koleksiyonumuzla karşınızdayız!!! Tatile gitmeden önce yetişsin yetişsin mesajlarınıza bekleeeeyin değicek yazmakla geçtim 1 ayım. Umarım beklediğinize değmiştir:) 

Biraz koleksiyonun içeriğinden bahsedelim ozaman.. Bu yaza özel 2 adet pareo tasarladım ve sanırım bunları tüm yaz üstümde görüceksiniz. Tamamen kendime göre tasarladım desem yeridir. Madbangz olarak ilk hedefimiz zaten kendi zevkimi sizlere taşımak oldu. Kendi giymeyeceğim şeyi başkasına da giydirmem zihniyetiyle ürün gamını hep az tutuyorum. Neden artırmıyorsun sorusuna cevapta vermiş olayım. Bunların dışında kısa kollu siyah crop top ve beyaz askılımız var bu sezon. Askılının boyunu kalça hizzasında bitirdim dar pantalonlarla kullanımı rahat olsun açısından aynı zamanda bikini mayo üzerine de yazın rahatça giyip çıkılsın istedim. Crop top kot şortlarla boyfriend jeanlerle dar paça pantalonlarla kullanıma oldukça rahat. Pareoları gelirsek ölçüleri standart beden tuttuk. Beyazın belindeki lastik sayesinde 34-42 bedene kadar rahatça ayarlanması söz konusu, siyaha gelirdek minik bir kuşağı var isterseniz belinize göre ayarlayabilir isterseniz kuşak olmadan kullanabilirsiniz. 

İçime en çok sinen koleksiyon bu oldu sanırım heyecanım büyük. Tshirtten çıkıp beachweare geçmek benim için büyük bir adım oldu. Katalog bölümünden göreceğiniz gibi bu sezon kendi markamın da modeli ben oldum. Sürekli bu isteği sizden alıyordum fakat cesaret edemiyordum nasıl olur , kurumsal olalım kafalarında. Ama fena olmadı sanki ne dersini ? :) 

Herkese güzel alışverişler dilerim, umarım sizlerde bizim kadar beğenirsiniz koleksiyonumuzu...

Görüşmek üzere <3

Mad